Toto je veľmi prudko-návyková pomazánka, ktorá nás úplne vrátila do našich čias minulých: Okamžite sme si recept vytlačili a prilepili na chladničku!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete. Reč je o výbornej pomazánke, na ktorú si určite mnohí spomeniete.

My sme si recept okamžite uložili, pretože nátierka bola skutočne svetová! 🙂

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 2 tavené syry
  • 2 mrkvy
  • tvrdý syr
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • korenie
  • majonéza

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mrkvu zvoľte radšej sladkú a šťavnatú, chuť celého šalátu závisí predovšetkým na jej kvalite. Mrkvy, syr a cesnak si nastrúhajte na jemnom strúhadle. Tieto ingrediencie zmiešajte s majonézou a podľa chuti osoľte a okoreňte. Mnoho ľudí do tejto nátierky používa na dochutenie papriku a ďalšie rôzne korenia. Táto nátierka je tiež skvelá napríklad do rôznych slaných tort, pretože je jemná a skvele sa ku všetkému hodí.
  2. S touto nátierkou toho môžete urobiť naozaj veľa. Napríklad si nakrájajte cukety na tenké plátky, tie osmažte na panvici a potom na ne dajte nátierku. Zrolujte a máte hotové skvelé predkrmové rolky . Takou nátierkou sa plnia aj slávnostné tartaletky, plnené paradajkami a vajcami, podávané na kúskoch sladkej papriky.
  3. Ako už ste asi pochopili, táto nátierka je naozaj vhodná úplne na všetko. Má totiž jemnú chuť a tak ju môžete dať ako na chlebíčky, tak na jednohubky alebo do nejakých zložitejších jedál.

Video recept:

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

zdroj: youtube/ Kalnina Natalya

Vyskúšajte tiež tieto recepty:

Naše obľúbené, zapečené mäsko z jedného plechu! Stačí mi len 500 g mletého mäsa, 3 zemiaky a 150 g syra!

Čokoládové košíčky s arašidovou plnkou: Detí sa idú za nimi doslova „potrhať“!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.