Toto je príprava zemiakovej kaše od kuchára z renomovanej reštaurácie: Vzdušná ako páperie!

Dnes sme si pre Vás pripravili výborný recept na chutnú zemiakovú kašu, podľa skúsených kuchárov z reštaurácie.

Nemusíte ju vždy vyskúšať len na jeden spôsob, táto sa teda veľmi podarila!

Pripravte si ju a vyskúšajte niečo nové- uvidíte, že si recept zamilujete!

Reklamy

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 5 ks zemiakov
  • 100 ml mlieka
  • 25 g masla
  • 3 ks prepeličie vajcia
  • cesnak
  • bobkový list
  • soľ

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Oškrabeme zemiaky a umyjeme ich v studenej vode. Potom ich nakrájame na kocky. Vložte ich do hrnca a zalejte horúcou vodou, ktorej by malo byť toľko, aby zemiaky boli pod vodou.
  2. Priveďte do varu a potom znížte na nízku teplotu.
  3. Ku koncu varenia pridajte soľ, cesnak a bobkový list podľa chuti. Vodu z hrnca zlejte a k roztlačeniu použite šťuchadlo na zemiaky.
  4. V mikrovlnnej rúre alebo na sporáku rozohrejte mlieko spoločne s maslom. Nie je potrebné, aby tieto dve ingrediencie prešli varom, ale je dôležité, aby boli horúce. Horúcu zmes vmiešajte do roztlačených zemiakov . Ďalej pridajte prepeličie vajcia a všetko poriadne premiešajte.
  5. Nakoniec pridajte soľ podľa vlastného uváženia.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: poradnytsya.info/retsepty/sekrety-prygotuvannya-pyure-vid-kuhariv-zi-stazhem-zavzhdy-odnoridne-ta-povitryane-nache-puh

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.