Toto je hrnčekový „MAKOVÝ SEN“ pripravený už za rýchlych 5 minút! Chutí úplne famózne!

Rýchly a veľmi jednoduchý koláč, ktorý si môžete vďaka nášmu receptu upiecť, si veľmi obľúbite. Vy aj celá Vaša rodina.

Vy hlavne kvôli tomu, že je pripravený v okamihu.

Vaša rodina si ho zamiluje pre jeho makovú chuť. Koláč nie je vysušený, naopak.

Reklamy

Je kyprý a vláčny.

Prečítajte si náš recept a pustite sa do prípravy . Za 20 minút budete mať koláč v rúre.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

  • 3 hrnčeky polohrubej múky
  •  2 hrnčeky cukru kryštál
  •  1 hrnček maku
  •  1 hrnček perlivé minerálky
  •  1 hrnček vlažnej vody
  •  1 hrnček oleja
  •  1 prášok do pečiva

Na polevu

  •  200 g mliečnej, alebo horkej čokolády
  •  50 g masla
  •  4 lyžice jahodovej marmelády
  •  1 hrnček teplej vody

Takto budeme postupovať:

  1. Všetky suroviny, okrem marmelády a teplej vody, zmiešame v mise. Vymiešame ručným šľahačom hladké cesto.
  2. Cesto nalejeme na plech, ktorý sme si vysypali múkou, alebo vyložili papierom na pečenie. Pečieme pol hodiny pri teplote 200 stupňov.
  3. Medzitým, čo sa koláč pečie, na miernom plameni začneme prehrievať marmeládu spoločne s teplou vodou. Chvíľu prevaríme. Túto marmeládovú polevu vylejeme na upečený koláč. Votrieme ju do koláča, kým je ešte teplý.
  4. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme maslo a čokoládu.
  5. Vymiešajte na hladkú a lesklú polevu. Tou potom koláč polejte.

Máme hotovo!

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento  báječný  recept na  makový koláč z hrnčeka aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj:  dijetaplus.com

Vyskúšajte tiež:

Medové kuracie stehienka: Tajný recept od strýka krčmára!
Vždy keď mám nejaké uhorky navyše, pripravujem toto: Domáci uhorkový šalát bez konzervantov a éčok s úžasnou chuťou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.