TIP na perfektný obed: Grilované kuracie prsia s krémovou syrovou omáčkou a čerstvou petržlenovou vňaťou!

Ak hľadáte inšpiráciu, čo pripraviť ako ľahký, a napriek tomu vynikajúci  obed, môžete vyskúšať práve tento recept. Jedná sa o jemné a diétne kuracie mäso, ktoré je rýchlo pripravené.

Podľa tohto receptu môžete svojej rodine pripraviť toto mäso v úprave vyprážaním, podávané s krémovou syrovou omáčkou. Stačí len zvoliť vhodnú prílohu. Jedlo bude vynikajúce so zemiakmi aj s ryžou.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 2 kuracie prsia
  • 3 lyžice múky
  • 2 vajcia
  • 5 lyžíc strúhanky
  • soľ, korenie
  • olej

zloženie omáčky

  • 300 ml smotany na varenie
  • 1 čajová lyžička masla
  • 100 g strúhaného parmezánu
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • petržlenová vňať

Takto budeme v recepte postupovať:

Mäso nakrájajte a ochuťte koreninami. Obaľte ho v múke, vajci a strúhanke a osmažte v rozpálenom oleji. Nechajte mäso odkvapkať na papierových utierkach a pripravte omáčku. Zahrejte smotanu a pridajte maslo, syr a za neustáleho miešania varte. Akonáhle sa syr roztaví, odstavte z tepla a nalejte na mäso a prílohu. Ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.