Tento recept na pudingové pusinky budete jednoducho milovať: Konečne sú vláčne a nadýchané

Nadýchané cesto a pudingová náplň tak jemná, že sa po nich len zapráši. Pripravte si radšej dvojitú dávku.

Reklamy

Bez nej sa doma už nezaobídem…

Celá rodinka ich zbožňuje, takže nabudúce pripravím určite aspoň dvojitú porciu.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 110 g masla
  • 1 hrnček vody
  • 1 hrnček hladkej múky
  • 4 vajcia
  • 2 balenia vanilkového pudingu
  • 1 a 1/3 hrnčeka plnotučného mlieka
  • 220 g kyslej smotany
  • práškový cukor na ozdobu

Takto budeme v recepte postupovať:

1) V hrnci varíme vodu s maslom. Pridáme múku a miešame, kým sa nám zmes nespojí v pevnejšiu hmotu. Odstavíme.

2) Do cesta pridáme vajíčka, jedno po druhom a priebežne miešame. Cesto spracujeme, kým nie je hladké a vláčne.

3) Rúru si predhrejeme na 190 ° C. Na plech vyložený papierom na pečenie kladieme lyžičkou cesto veľkosti vlašského orecha. Pečieme 20 – 25 minút. Pusinky musia byť takmer vysušené.

4) Medzitým si pripravíme náplň. Zmiešame puding s mliekom a uvaríme podľa návodu. Necháme vychladnúť a potom pridáme kyslú smotanu a dobre premiešame. Necháme hodinku v chladničke.

5) Pusinky sú už hotové a necháme ich vychladnúť. Pusinky čiastočne narežeme a plníme pomocou cukrárskeho vrecka.

6) Posypeme práškovým cukrom a podávame. Môžeme tiež poliať rozpustenou čokoládou, či karamelom.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com, facebook

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.