Je to skvelý recept na originálne využitie bravčovej panenky. Recept nie je tak zložitý a dokáže ho pripraviť takmer každý. Je vhodný teda aj pre ľudí, ktorí s varením ešte len začínajú.
Dnešný recept vás rozhodne bude baviť. Výborná bravčová panenka čaká len na vás! Bravčová panenka v slanine s karamelizovanou cibuľkou je recept, ktorý bude chutiť úplne každému.
Nemusíte sa ničoho báť, video vám všetko objasní. Na dobre urobenom videu sa môžete pozrieť, ako sa má správne pripravovať bravčová panenka v slanine s karamelizovanou cibuľkou. Dozviete sa tiež, ako potom máte postupovať pri samotnej príprave.
Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:
- 2 × 200 g bravčovej panenky
- 6 tenkých dlhých plátkov kvalitnej slaniny
- 1 dcl hydinového vývaru
- slnečnicový olej
- 4 červené cibule
- 40 g krupicového cukru
- 50 ml červeného vínneho octu
Video postup:
Tak ako vám chutila bravčová panenka v slanine s karamelizovanou cibuľkou? Osvedčil sa vám tento recept, budete ho ďalej používať?
Čo na to hovoríte? Napíšte nám do komentárov a ak sa vám článok páčil.
Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.
Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!
zdroj: youtube.com, jenzeny.cz