Svokrina nepečená, pudingová maškrta: Deti si ho okamžite zamilovali!

Milujete rýchle dezerty, s ktorými nie je vôbec žiadna práca? Potom sa priamo zamilujete do múčnika , ktorý vám práve teraz chceme predstaviť.

Reklamy

Jeho chuť je zmyselne božská a nikdy vám nebude stačiť jeden kúsok.

Presvedčte o tom aj svoje chuťové bunky a pustite sa ihneď prípravy nepečeného dezertu, ktorý vás uchváti.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 balenia keksov
  • 3 balenia vanilkového pudingu
  • 800 ml mlieka
  • 350 g cukru
  • kocka masla
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 1 stužovač šľahačky
  • 1 želatínu v prášku
  • 3 lyžice kakaa

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Pudingové prášky zmiešame s mliekom a uvaríme. V troške mlieka rozmiešame 2 lyžice želatíny a pridáme do pudingu, ktorý sme už odstavili. Zmiešame.
  2. Smotanu vyšľaháme spoločne so stužovačom a polovicou cukru do hustej šľahačky. Maslo vyšľaháme so zvyšnou polovicou cukru do hladkej peny a pridáme k nej studený puding.
  3. Dno plechu teraz zaskládáme sušienkami. Potrieme pudingom. Na puding príde šľahačka. Na šľahačku znovu poschodie sušienok.
  4. A teraz už zostáva len poleva, ktorá vám vznikne zmiešaním 20 dg cukru, kakaa, 3 lyžicami vody a kúskom masla. To všetko za stáleho miešania na miernom plameni zmiešajte na panvici v jednotnú hmotu. Potom nalejte na sušienky a dajte chladiť do chladničky cez noc.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.