Šťavnatá rolátka „SRNČÍ CHRBÁT“ so syrom, kyslou smotanou a bylinkami- Prudko návykový recept!

Milujete chuť mäsových pokrmov? Potom vám dnešný recept ide priamo do rany.

Prepečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčne neodolateľná.

Navyše jej príprava je viac, než jednoduchá.

Reklamy

Uvidíte, že na vašom stole bude často zaujímať čestné miesto a členovia vašej rodiny sa po nej budú môcť utĺcť.

Neváhajte a pripravte ju ešte dnes.

Všetci si pochutnáte. Rozhodne.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 80 dkg kuracích pŕs
  • 20 dkg slaniny
  • 15 dkg strúhaného syra
  • soľ
  • korenie
  • petržlen na chuť
  • 4 lyžice kyslej smotany
  • 3 lyžice múky/ hladká
  • 2 vajcia

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso nakrájame na malé kocky. Osolíme, okoreníme, ochutíme a necháme odpočinúť. Kyslú smotanu zmiešame s vajcami, múkou, soľou, korením, petržlenovou vňaťou a 10 dkg strúhaného syra.
  2. Nakrájané mäso pridáme do zmesi. Formu na srnčí chrbát vystelieme slaninou tak, aby okraje prečnievali. Naplňte mäsovou zmesou. Prečnievajúce okraje dajte cez vrch mäsovej zmesi.
  3. V predhriatej rúre na 170 stupňov pečieme 40 minút.
  4. Nakoniec zasypeme syrom a dopečieme tak, aby sa roztavil.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  hircenter.net

Vyskúšajte tiež:

Fantastická pudingová maškrta , ktorá pobláznila celú našu rodinu hneď po prvej príprave!
Toto je ten pravý dôvod, prečo som začala každý deň pravidelne žuť klinčeky. Za túto radu musím ešte svojmu lekárnikovi skutočne poďakovať!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.