Šťavnatá mäsová roláda plnená vajcami, mozzarellou a bylinkami

Rolády či už v sladkej alebo slanej podobe sú veľmi populárnym jedlom. Slané, zvyčajne plnené mäsom, syry, alebo napríklad zeleninou predstavujú skvelé hlavné jedlo, ktoré je skvelé doplniť napríklad kokosovou roládou ako dezertom.

Kým na sladké rolády je receptov všade plno, na tie slané je ich pomerne málo. Ten nižšie uvedený je však vynikajúci a naviac rýchly.

Vyskúšajte kombináciu mletého mäsa, vajec a chrumkavého cesta.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 650 g mletého mäsa
  • hotové cesto
  • 15 g cesnaku
  • 6 vajec
  • 50 g mozzarelly
  • 35 g petržlenovej vňate
  • soľ

Takto budeme v recepte postupovať:

Vajíčka uvarte. V miske zmiešajte mleté ​​mäso s cesnakom, cibuľou a korením. Pridajte jedno surové vajce a petržlenovú vňať, dobre premiešajte. Mozzarellu nakrájame na 9 kúskov. Na plech s papierom na pečenie položte cesto a naplňte ho mletým mäsom. Pridajte mozzarellu a vajcia doprostred a zakryte opäť mäsovou zmesou. Cesto pozdĺžne narežte a zabaľte cez mäso tak, aby nikde nevyčnievalo. Celú roládu potrite rozšľahaným vajcom a pečte 30 minút pri 180 stupňoch.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bucatarul.eu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.