Sladká, 5- poschodová maškrta “ZÁZRAK”, výborná a nepečená: Zvládne pripraviť každý!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočnú lahodnú maškrtu. Už po prvom vyskúšanú uvidíte, že nebudete ľutovať.

Reklamy

Chutí na jednotku a prípravu zvládne každý!

Celá rodina si maškrtu zamiluje!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie

Cesto:

  • 25 dkg gaštaového pyré
  • 15 dkg mleté ​​sušienky
  • 10 dkg masla
  • 10 dkg práškový cukor
  • kvapka rumu alebo rumová aróma

krém:

  • 3 bal. vanilkového pudingu bez varenia
  • 8 dl mlieka
  • 15 dkg cukru
  • Vanilková aróma (voliteľné)
  • 20 dkg masla
  • ½ balenie piškót
  • čerstvé ovocie (ale môže byť aj konzervované) marhule
  • broskyne a višne
  • 3 dl šľahačky + stužovača

Takto budeme v recepte postupovať

  1. Na spodok formy s priemerom 26 cm navrstvíme papier na pečenie, potrieme maslom a vtlačíme  zmes zmiešanú na prípravu cesta.
  2. Dáme do chladničky schladiť.
  3. Na cesto stačí len jednoducho zmiešať všetky prísady (maslo by malo byť zmäknuté).
  4. Pudingy vyšľaháme s mliekom a potom do nich vmiešame aj zmäknuté maslo našľahané s cukrom, pridáme kvapku vanilkovej arómy.
  5. Vyšľaháme aj šľahačku so stužovačom a ideme vrstviť.
  6. Na základ navrstvíme 1/2 pudingového krému, piškóty, plátky ovocia, druhú polovica pudingového krému a šľahačku.
  7. Vrch som ozdobila kakaom, ktoré som na tortu nasypala pomocou šablóny

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj : polskiewarenie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.