Skutočný poklad prírody, ktorý len málokto vie využiť takto: Je to jedno z najsilnejších prírodných antibiotík, ktoré máte aj vy v kuchyni!

Oregano, známe pre mnohých len z pizze, je jedným z najsilnejších prírodných antibiotík.

Samotná rastlina je veľmi bohatá na antioxidanty. Je zaujímavé, že obsah účinnej látky je osemkrát vyšší ako napríklad v jablkách a trikrát vyšší ako v čučoriedkach.

Antioxidanty chránia pred škodlivými voľnými radikálmi a posilňujú imunitný systém…

Pre naše zdravie rýchlo získajte oreganový olej. Prvýkrát bol v Grécku použitý pre svoje antivírusové a fungicídne vlastnosti. Grécke slovo pre oregano znamená „potešenie“.

Reklamy

Hippokrates poznal oregano ako najsilnejšie antibakteriálne činidlo. V tradičnej medicíne sa jeho listy používali na zmiernenie tráviacich a dýchacích ťažkostí.

Olej získaný z rastliny je veľmi bohatý na minerály, ako je vápnik, horčík, zinok, železo, draslík a meď. Obsahuje tiež veľké množstvo vitamínov C a A. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu a chemickému obsahu je veľmi silným protizápalovým a analgetickým činidlom.

Vďaka svojmu obsahu linaolu a borneolu poráža aj tie najodolnejšie vírusy s vysokou účinnosťou.

Výskum ukázal, že oregano má tiež jedno z najsilnejších antibiotík pre vlasy.

Ak kupujete oreganový olej, je dôležité, aby mal pôvod v španielskom pôvode (Thymus capitatus) a mal najmenej 70% obsahu. Jednou z najdôležitejších vlastností oreganového oleja je, že na rozdiel od antibiotík nemá žiadne škodlivé vedľajšie účinky.

Vyživuje telo a nekonzumuje živiny.

Zdieľajte tento článok a podeľte sa s ním na Facebooku, vďaka Vaším zdieľaniam máme chuť Vám prinášať nové články na každý deň.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň

zdroj: www.tudasfaja.com/az-egyik-legerosebb-antibiotikum-a-te-otthonodbol-sem-hianyozhat/

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.