Senzačná tvarohová torta s čokoládou a kyslou smotanou!

Svieži tvarohový koláč si obľúbite hlavne pre jeho ľahkosť, nápaditosť a absolútne nenáročnú prípravu. Nič zdĺhavého na postupe nie je a chuť je fantastická. Delikatesou je aj vychladený. Úžasná tvarohová náplň zvádza k ďalšiemu a ďalšiemu kúsku.

Tejto tvarohové buchty nebudete mať dosťPríde jej na chuť rozhodne celá rodina aj priatelia. Za takýto zákusok sa nemusíte nijako hanbiť, ak chcete urobiť návšteve radosť.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

Reklamy

NÁPLŇ

  • 300 g mäkkého tvarohu
  • 150 ml kyslej smotany
  • 4 PL práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 5 PL oleja
  • 2 vajcia
  •  25g vanilkového pudingu (ten nevaríte, potrebujete len prášok)

CESTO

  • 3 vajcia
  • 150 g práškového cukru
  • 60 ml oleja
  • 60 ml mlieka
  • 150 g hladkej múky
  • 1,5 lyžice kaka
  • 1,5 lyžičky prášku do pečiva
  • štipka soli

Takto budeme postupovať:

  1. Všetky suroviny na tvarohovú plnku zmiešajte a poriadne premiešajte, aby vám vznikol hladký krém. Odložte nabok a pripravte si cesto.
  2. Žĺtky si vyšľaháme s cukrom, olejom a mliekom. Vymiešajte do hladka a potom pridajte kakao, prášok do pečiva, múku a soľ vymiešajte hladké cesto.
  3. Teraz si vyšľahajte bielka dotuha opatrne ich vmiešajte do cesta.
  4. Vymastíme a vysypeme si menší plech.
  5. Na neho opatrne a pomaly vylejte pol cesta, potom tvarohový krém a naň opäť kakaové cesto.
  6. Vložte do rúry predhriatej na 180 stupňov a nechajte piecť 40-45 minút.
  7. Po vychladení zasypte práškovým cukrom.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte recept na tvarohový koláč s báječnou chuťou s priateľmi! Určite si tiež pochutnajú.

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: nosalty.hu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.