Rýchly pudingový dezert s banánmi: Potrebovať budete len 6 surovín a 10 minút času. Skvelý dezert vyčarujete vždy, keď dostanete chuť na sladké!

Luxusne vyzerajúce dezertíky nastavené v cukrárňach a kaviarňach v pohároch na nožičkách nás vždy tak trochu zarmútia, pretože tie naše domáce koláče tak pekne nevyzerajú. Nuž ale prečo? Lebo sme to nikdy neskúsili. 

Dnes Vám ukážeme, ako extrémne jednoducho a rýchlo sa dá pripraviť dezert podobný tým, ktoré si objednávame v cukrárňach.

Je to veľmi chutná maškrta, ale treba povedať, že aj kalorická. Preto ju neodporúčame jesť večer, ale užiť si ju vychladenú k popoludňajšej káve. Budete sa oblizovať až za ušami.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 1 balíček vanilkového pudingu
  • 1 ½ šálky plnotučného mlieka
  • 1 šálka sladeného kondenzovaného mlieka
  • 250 ml smotany
  • 5 banánov
  • 1 balíček piškót

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Vo veľkej mise si rozmiešajte pudingový prášok, mlieko a kondenzované mlieko. Zmes miešajte, kým nebude úplne hladká, potom ju na chvíľu odložte bokom. Medzitým si vyšľahajte šľahačku, do ktorej môžete, ale aj nemusíte pridať trochu vanilkovej esencie. Vyšľahanú šľahačku zmiešajte so sladkou mliečnu zmesou. Nakrájajte si banány na kolieska a pripravte si piškóty.
  • Šľahačkovú zmes si rozdeľte približne na štyri časti. Prvú štvrtinu zmesi dajte na dno veľkej sklenenej misy. Na ňu naukladáme piškóty a na ne kolieska banánov. Na banány dajte druhú štvrtinu zmesi a vrstvenie opakujte kým nebudete mať v mise štyri vrstvy šľahačky. Na samotný vrch môžete dať ešte čerstvú šľahačku alebo ju jednoducho posypte orieškami, či rozdrvenými piškótami. Dezert odložte do chladničky schladiť aspoň na 2-3 hodiny a potom si to užite.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: https://youtu.be/6l-eU4RH-Pc

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.