Rozrezala 4 kuracie prsia a naplnila ich strúhaným syrom! Najlepšie pečené kuracie prsia na svete!

Doba, kedy Vám v reštaurácii na tanieri pristálo kuracie mäso, na ktorom nudne ležala unavená broskyňa s plátkom ešte unavenejšieho syra, sú minulosťou.

Reklamy

Dnes už toto jedlo, vedľa iných lahôdok, neobstojí.

V dnešnom recepte Vám ukážeme prípravu kuracieho mäsa, aj v kombinácii s broskyňami, smotanou a bohatou syrovou vrstvou.

Mäso je úžasne krehké, jemné, šťavnaté a chuť všetkých ingrediencií ide krásne dohromady. Esteticky aj chuťovo je jedlo neodolateľné.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 4 kuracie prsia
  • 250 g broskýň
  • 150 g strúhaného syr
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať

  • Očistite a umyte kuracie prsia. Do každého kusu urobte rez tak, aby Vám vznikla kapsa. Broskyne rozrežte na polovicu a do každého vrecka uložte 3 polovičky. Mäso potom z vonku i zvnútra Nasoľte a okoreňte.
  • Syr zmiešajte so smotanou. Vylisujte do tejto zmesi cesnak. Každú kapsu naplňte primeranou dávkou náplne.
  • Zafixujte špáradlami, aby sa náplň nedostala von.
  • Zapekaciu misu si vymažte olejom a vrecká do misy uložte. Mäso môžete ešte zasypať ďalším syrom.
  • Pečieme na 180 stupňov po dobu 40 minút. Podávame teplé a podľa svojej fantázie dozdobíme.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.