Rokmi osvedčený, výborný a hlavne jednoduchý, vanilkový krém! Rýchla príprava!

Zdieľať na Facebooku

Kto by nemal rád jemné rezy a dezerty s poriadnou porciou smotanového krému. Ich príprava je ale občas zbytočne zložitá a obsahuje kroky navyše, ktoré by mohli byt úplne vynechané a príprava by nezabrala toľko času.

Reklamy

Preto sa hodí poznať náš dnešný recept a mať ho na pamäti pri príprave sladkých dobrôt. Ide o univerzálny krém s širokými možnosťami využitia. Tajomstvo jeho skvelej chuti a konzistencie je v  rýchlosti prípravy.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 1,5 litra mlieka
  • 4 vajcia
  • 15 g cukru
  • 3 balenia vanilkového cukru

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Rozdeľte si vajce, premiešajte žĺtok s cukrom, kým sa cukor nerozpustí.
  • Pomaly vyšľahajte mlieko s vanilkovým cukrom.
  • Pridajte k bielkom štvrť čajovej lyžičky octu, aby ste vyšľahali perfektne tvrdú penu.
  • A tu je trik! Aby bol vaječný žĺtok trocha ľahký, nevarte ho v mlieku, ale vložte zmes do mikrovlnnej rúry.
  • Takže krém bude ľahký, ale nebude mať žmolky.
  • Každý krok vykonávajte maximálne po dobu 1 minúty.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: tudasfaja.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.