Rokmi osvedčený, výborný a hlavne jednoduchý, vanilkový krém! Rýchla príprava!

Kto by nemal rád jemné rezy a dezerty s poriadnou porciou smotanového krému. Ich príprava je ale občas zbytočne zložitá a obsahuje kroky navyše, ktoré by mohli byt úplne vynechané a príprava by nezabrala toľko času.

Preto sa hodí poznať náš dnešný recept a mať ho na pamäti pri príprave sladkých dobrôt. Ide o univerzálny krém s širokými možnosťami využitia. Tajomstvo jeho skvelej chuti a konzistencie je v  rýchlosti prípravy.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 1,5 litra mlieka
  • 4 vajcia
  • 15 g cukru
  • 3 balenia vanilkového cukru

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Rozdeľte si vajce, premiešajte žĺtok s cukrom, kým sa cukor nerozpustí.
  • Pomaly vyšľahajte mlieko s vanilkovým cukrom.
  • Pridajte k bielkom štvrť čajovej lyžičky octu, aby ste vyšľahali perfektne tvrdú penu.
  • A tu je trik! Aby bol vaječný žĺtok trocha ľahký, nevarte ho v mlieku, ale vložte zmes do mikrovlnnej rúry.
  • Takže krém bude ľahký, ale nebude mať žmolky.
  • Každý krok vykonávajte maximálne po dobu 1 minúty.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: tudasfaja.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.