Recept starý 80 rokov: Domáci medovník od babičky s luxusným krémom a fantastickú jemnou chuťou!

Zdieľať na Facebooku

Medovník je skvelá pochúťka, ktorú miluje úplne každý. Je s ním však veľmi práce a tak sa mu hociktorá žena vyhýba. 

Reklamy

Uvidíte, že nebudete mať nikdy dosť a dlho sa u Vás na stole neohreje.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
Reklamy

80 g masla
160 g kryštal.cukor
2 vajíčka
2 lyžice medu
1 kav.lyžička jedlej sódy
250 g polohrubej. múka
250 g hladká múka
1 kav. lyžička.mletá škorica, ½ kl. klinček (klinček) mleté ​​(drvené)

Plnka

500 ml mlieka
250 g masla
50 g kukuričného škrobu
1 ks vanilkový puding
250 g práškový cukor
2 lyžice rumu
čokoládová poleva

Takto budeme v recepte postupovať:

V kotlíku nad parou zmiešame do zhustnutia (asi 15 min.) cukor, maslo, vajíčka, med, sódu, škoricu a klinčeky (klinčeky). Potom pridáme pomaličky polohr. múku a nakoniec zmiešame na doske s hladkou múkou.
Cesto rozdelíme na 4 časti vyvaľkáme na tenko a pri 180 C upečieme do hneda (asi 5-6 min) .Pečieme k obráteniu plechu a peč. Papieri

Z mlieka kuk.prašku a pudingu uvaríme hustý krém. Z masla a cukru vyšľaháme krem ​​Pridáme rum a nakoniec vychladli puding. 3 platy natrieme krémom a štvrtý polejeme čokoládovou polevou.Nechame odstáť asi 8 hodín a nakrájame.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.