Recept od tety cukrárky: Tieto čokoládové kocky majú vždy hneď vypredané!

Pripravte si tento výborný zákusok, ktorý je navyše svojím vzhľadom naozaj ako z cukrárne.

Príprava je jednoduchá a máte hotovo behom pár chvíľ.

Vychutnajte si výborné kocky s nadýchaným základom, jemným čokoládovým krémom a ozdobené šľahačkou.

Reklamy

Môžete skúsiť pridať ovocie , či zmeniť príchuť krému a použiť tak recept opakovane.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Zloženie pre plech na pečenie 27 x 38 cm

Na čokoládový krém

  • 8 vaječných žĺtkov
  • 4 polievkové lyžice cukru
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 1 polievková lyžica kakaového prášku
  • 2 balenia čokoládového pudingového prášku
  • 800 ml mlieka
  • 250 g margarínu
  • 200 g cukru

Na cesto

  • 8 vaječných bielkov
  • 8 polievkových lyžíc cukru
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 8 lyžíc múky hladká
  • 1 balenie prášku na pečenie

na šľahačku

  • 400 ml smotany na šľahanie
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 1 balenie smotany v prášku

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najprv pripravte krém: Zmiešajte žĺtky s dvoma druhmi cukru a vyšľahajte krémovú konzistenciu.
  2. Zmiešajte puding a kakao a uvarte ho podľa návodu v mlieku s cukrom. Pridajte všetky ostatné prísady na krém k pudingu a dobre premiešajte, vyšľahajte nadýchanú zmes. Zmiešajte múku, bielky a cukor, pridajte prášok do pečiva a zamiešajte.
  3. Pečte cesto v predhriatej rúre pri 180 stupňoch po dobu 20 až 25 minút.
  4. Na cesto nalejte pudingový krém a nechajte stuhnúť v chladničke. Nakoniec vyšľahajte zo smotany zmiešané s cukrom a smotanou v prášku šľahačku a ozdobte vrchol dezertu ozdobným striekatkom .
  5. Nakrájajte na kocky a môžete podávať.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové články každý deň.

zdroj: humormagazin.co

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.