Recept na bezkonkurenčnú krémovú omáčku “ALFREDO” , ktorá sa hodí na všetky druhy cestovín

Zdieľať na Facebooku

Ak ste aspoň z polovice takými milovníkmi dobrých cestovín ako my, tak Vám dnešný recept určite nemôže utiecť. Vďaka tejto krémovéj omáčke dostanete Vaše cestoviny na úplne inú úroveň.

Reklamy

Vyskúšajte ju a sami uvidíte, že ju bude zbožňovať celá rodina.

Je jednoducho skvelá!

Reklamy

Recept, ktorý sa oplatí vyskúšať 🙂

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 polievkové lyžice masla
  • 3-4 polievkové lyžice sladkej smotany na šľahanie (čo najtučnejšej)
  • 1 ½ polievkovej lyžice strúhaného parmezánu (môžete ho ale nahradiť aj klasickým ementálom)
  • soľ a korenie podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Rozohrejeme si maslo na nižšiu teplotu, aby sa nezačalo pripaľovať
  2. Pridáme smotanu a jemne na panvici premiešame
  3. Potom pridávame soľ a korenie podľa chuti
  4. Až zmes privedieme k varu, opäť stiahneme na nižší stupeň
  5. Omáčku takto miešame ešte aspoň 5 minút, potom ju odstavíme
  6. Do horúcej omáčky pomaly a za stáleho miešania prisypeme najemno nastrúhaný syr
  7. Miešame, kým omáčka celkovo nezhustne
  8. Podávame v tejto podobe na cestoviny, prípadne ju môžeme vylepšíme drobnosťami, ako sú olivy, bylinky, tuniak alebo kuracie mäso.

Máme hotovo

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: scoopwhoop.com/inothernews/foods-named-after-real-people/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.