Raffaelo torta s báječnou chuťou pripravená už za 20 minút! Božská chuť a ľahká príprava!

Tento múčnik je božsky ľahký a lahodný. Nielen že vyzerá ako rozkošne zasnežený, ale rozpúšťa sa v ústach. Je neodolateľný. Jemný puding a nadýchané cesto idú skvele dohromady. Nikdy nezostanete pri jednom kúsku!

Začnete si priamo hľadať príležitosti, pri ktorých by ste mohli tento famózny múčnik znova pripraviť.

CESTO

  • 6 bielkov
  • 250 g práškového cukru
  • 100 g hladkej múky
  • 150 g kokosu

KRÉM

  • 6 žĺtkov
  • 1 l mlieka
  • 100 g cukru
  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 250 g masla
  • kokos (navrch)
Takto budeme postupovať:
  • Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Pridajte k nemu opatrne cukor. Múku zmiešajte s kokosom a potom pridajte sneh. Veľmi opatrne. Na plech vystlaný papierom na pečenie cesto vylejte. Rúru predhrejte a plát cesta upečte pri cca 160-170 stupňoch. Pečieme 20 minút. (180 stupňov, 10 minút). Keď sa nelepí, je upečené.
  • Teraz pripravte krém. Klasickým spôsobom uvarte puding podľa návodu, len s tým rozdielom, že mlieko začnete zahrievať spoločne so žĺtkami. Potom už puding varte ďalej úplne normálne do zhustnutia. Potom horúci puding zmiešajte s maslom. Krém nanesieme na upečené cesto a zasypeme kokosom. Dajte do chladničky vychladiť.

Zdieľajte tento báječný recept na luxusnú Rafaello tortu aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Reklamy

Prajeme Vám dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ďakujeme!

zdroj:  humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.