Parádne rezne, ktoré nikdy nesklamali: Vďaka tejto horčicovej marináde sú HITOM každého víkendu!

Existuje nepreberné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu.

Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč.

Dnes si ukážeme marinádu z horčice.

Reklamy

Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa.

Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 veľké kuracie prsia
  • Vrchovatá lyžica horčice
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 4 polievkové lyžice mlieka
  • 5 polievkových lyžíc strúhanky
  • Soľ
  • Paprika
  • Olej na vyprážanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme.
  2. Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.
  3. Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
  4. Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
  5. Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte.

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.