Máme zafixované, že príprava buchiet, tort, dezertov a zákuskov je zdĺhavá. Všetky tie náplne, vrstvenie a korpusy väčšinou nejakú tú hodinku zaberú. Táto úžasná orechová liata buchta na plech však nezaberie ani polovicu.
Zmiešate všetky suroviny a vložíte do rúry. Pečenie Vám tiež zaberie sotva 30 minút. Minimálny čas prípravy a chuť je maximálna.
INGREDIENCIE
- 400 g hladkej múky
- 200 g cukru
- 1 prášok do pečiva
- 2 lyžice kakaa
- 2 dl oleja
- 2 vajcia
- 3 dl mlieka
- lyžička marmelády
- lyžička škorice
- hrnček mletých vlašských orechov
- Celé orechy na posypanie
POSTUP
- Zmiešajte všetky prísady. Nalejte cesto na plech 20 × 30 cm, vystlaný papierom na pečenie.
- Zasypte celými orechmi.
- Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov po dobu cca 25-30 minút.
Zdieľajte tento recept na báječný orechový dezert s rýchlou prípravou aj Vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!
zdroj: egyszerugyorsreceptek.com