Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií a neskutočne si pochutíte!

Dnes Vám predstavujeme recept na vyprážané huby, ktoré sú bleskurýchlo hotové. Potrebujete len malé množstvo ingrediencií a pritom sú huby neuveriteľne chutné.

Takto pripravené huby môžete tiež naservírovať ako predjedlo pri slávnostnej príležitosti.

Šafrán a mierne korenistá chuť zapôsobí na každého! Uvidíte, že na týchto lahodných hubách si pochutí celá Vaša rodina!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 800 g ľubovoľných húb
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica talianskej zmesi korenia (sušená bazalka, sušená majorán, oregano, rozmarín, sladká paprika)
  • olivový olej
  • soľ
  • mleté ​​čierne korenie
  • 40 ml balzamikového octu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Hríbiky nakrájajte na menšie kúsky. Ak sú huby malé, nemusíte ani krájať.
  2. Zmiešajte cesnak s olejom, soľou a zvyšným korením, vylejte výslednú pikantnú zmes na huby, dobre premiešajte a nechajte stáť 20 minút.
  3. Umiestnite huby do olejom vymastenej zapekacej misy a vložte do predhriatej rúry. Pečte na 200 stupňov po dobu 15 až 20 minút

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.