Nikdy ich nie je na stole dosť: Domáce mliečne rezy s medom a famóznou chuťou!

Podľa jednoduchého receptu, ktorý Vám dnes prinášame, si môžete ľahko pripraviť lahodný dezert.

Medzi dvoma medovými plátmi nájdete bohatú vrstvu mliečneho, pudingového krému a toto spojenie Vás dostane na kolená.

Mliečnym rezom žiadnu návštevu neurazíte.

Reklamy

Naopak. Nebojte sa zažiariť a recept si nenechávajte pre seba.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 350 g polohrubej múky
– kocka masla
– 200 g práškového cukru
– 2 vajcia
– 2 lyžice medu
– 2 lyžice kakaa
– 1 prášok do pečiva

Na krém
– 1,5 l mlieka
– 3 Zlaté klasy
– 200 g práškového cukru
– kocka masla

Navrch
– 2 čokolády na varenie ako polevu

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Klasicky si uvaríme puding zo všetkých 3 balení pudingu a práškového cukru. Do uvareného pudingu pridajte kocku masla. Necháme poriadne vychladiť a medzitým si pripravíme cesto.
  2. Všetky suroviny zmiešame dohromady a spracujeme do cesta. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu o veľkosti 30 × 36 cm. Cesto pečieme na 200 stupňov. Ak je cesto hotové, skúsime špajdlou. Ak sa už nelepí, máme upečené.
  3. Plát pozdĺžne rozrežeme na dva. Spodný diel natrieme studeným krémom a priložíme aj druhý plát.
  4. Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a až keď je rozpustená, prelejeme ňou hotový dezert.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: receptneked.hu

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.