Nepečená pudingová torta s gaštanovým korpusom a jemnou šľahačkou!

Každý má rád torty a sladkosti, ale nezaškodí niekedy ochutnať nové varianty starých dobrých zákuskov. Pokiaľ máte radi pečené gaštany, určite si obľúbite tento recept, ktorý ich používa v sladkej podobe.

Pripravte si v pohodlí domova výbornú gaštanovú tortu s pudingom a nadýchanou šľahačkou. Určite si túto novú chuť obľúbite a tento dezert sa stane stálicou na Vašom domácom menu.

Ponúknite aj známym a uvidíte, že si budú pýtať recept!.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 balenia gaštanové hmoty
  • 250 g piškót
  • rumové aróma
  • 150 g cukru
  • mlieko

krém

  • 900 ml mlieka
  • 3 balenia vanilkového pudingu
  • 250 g cukru

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Zmiešajte všetky prísady pre cesto a zatlačte ho na dno formy.
  • Uvarte puding v mlieku s cukrom podľa návodu na obale. Na gaštany navrstvite puding, naň poukladáme piškóty a pridajte druhú polovicu pudingu. Nakoniec pridajte 250 ml vyšľahanej smotany na šľahanie a posypte strúhanou čokoládou. Tortu nechajte stuhnúť v chladničke a môžete podávať.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.