Nepečená maškrta, ktorá svojou jemnosťou a chuťou splní očakávania každého maškrtníka

Dnes sme si pre Vás pripravili lahodný dezert, ktorý si zamilujú hlavni milovníci jemných čokoládových dezertov a milovníci arašidového masla.

Chutí skutočne báječne a jeho príprava nie je vôbec zložitá!

Je nepečený, takže pripravený ho budeme mať skutočne raz-dva.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 240 gramov arašidového masla
  • 1 lyžičku vanilkového extraktu
  • ½ šálky smotany na šľahanie
  • 150 ml smotany na varenie
  • 120 gramov horkej čokolády
  • 270 gramov sušienok cookies
  • 100 gramov zmäknutého masla
  • 525 gramov mascarpone
  • 180 gramov práškového cukru

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Najskôr si rozmelieme najemno cookiesky a prelejeme cez ne rozpustené arašidové maslo. Vytvorte homogénnu hmotu, ktorú nanesieme na dno koláčovej formy. Korpus dáme chladiť do chladničky asi na pol hodiny. Medzitým si zmiešajte v mise mascarpone, práškový cukor, arašidové maslo, vanilkový extrakt a tučnejšiu smotanu na šľahanie, ktorú sme si predtým vyšľahali do tuha.
  2. Teraz si z chladničky vyberieme sušienkový korpus a naneste na neho krém z mascarpone, smotany a arašidového masla. Nakoniec si ešte pripravte vo vodnom kúpeli čokoládovú polevu z horkej čokolády a smotany na varenie. Tú naneste na povrch dezertu a chlaďte opäť v chladničke po dobu jednej hodiny.
  3. Po vytiahnutí z chladničky sa môžeme pustiť do maškrtenia!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: cookit.guru/recipe/cheesecake-with-chocolate-ganache/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.