Nekupujte ich a urobte si ich doma! Výborné kremrolky s vanilkovým krémom vo vnútri.

Máme tu Veľkú Noc a vlastne nejaké to pečenie a kuchtenie k tomu stopercentne patrí. Preto pre vás dnes máme článok, v ktorom sa dozviete, ako si urobiť výborné kremrolky s vanilkovým krémom. 

Reklamy

Takže prečo ich kupovať, keď si ich môžete urobiť doma? Postup je jednoduchý a ingrediencie máte dozaista doma.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy

1/2 kg lístkového cesta 
225 g krémového syra 
300 ml smotany na šľahanie 
2x vanilkový puding 
3/4 l mlieka 
4 lyžice cukru krupica 
1x Vanílkovy cukor 
100 g cukru múčka 
1 vajíčko

Takto budeme v recepte postupovať:

1. Vezmeme a rozvaľkáme si lístkové cesto a to potom rovnako ako na obrázku rozdelíme na prúžky, a tie potom ešte raz prekrojíme na polku. Teraz je čas na puding, ktorý uvaríme s mliekom a 4 lyžicami cukru, potom necháme vychladiť.

2. Potom vezmeme nejakú ruličku a pásky namotáváme a na koncoch pritlačíme, aby nám zostal tvar.

3. Teraz si vystelieme plech papierom na pečenie a formičky s ruličkou na ne položíme, potrieme vajcom a dáme do rúry na 15 minút pri teplote 200 stupňov..

4. Potom ruličky vyberte a zložte formičky, potom nechajte vychladnúť a začneme s náplňou. Krémový syr rozšľaháme s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Potom pridáme  puding a premiešame. Smotanu si vyšľaháme a do celej zmesi vmiešame. Potom stačí ich naplniť trubičky.

5. Potom stačí na kremrolky len trošku cukru múčky a nechať ich v chladničke na niekoľko hodín. Potom už si len môžete pochutnať.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: coolinarika.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.