Nefalšovaný „SLOVENSKÝ PUDINGÁČ“ ,recept od svokry, ktorý ma skutočne dostal!

Koniec leta je tu a pokles vonkajších teplôt už jeho príchod signalizuje.

Dni sa začnú  krátiť a noci predlžovať.

Práve večer po príchode z práce je vhodná doba na to, aby ste sa usadili s hrnčekom teplého čaju a dobrou knihou, seriálom, či filmom a vychutnali si chvíľku odpočinku.

Reklamy

Skúste si ju osladiť vynikajúcou pudingovou kockou

Budeme potrebovať následovné ingrediencie:

zloženie cesta

  • 400 g múky
  • 250 g margarínu
  • 100 g cukru
  • 1 vajce
  • 2 lyžice nesladeného kakaa
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • 1 lyžička prášku na pečenie

zloženie krému

  • 2 balenia vanilkového pudingu v prášku
  • 500 ml mlieka
  • 200 g cukru
  • 2 balenia vanilkového cukru
  • 550 g kyslej smotany

Takto budeme postupovať:

Zmiešajte margarín s múkou a premiešajte, potom pridajte práškový cukor, prášok do pečiva a kakao. Pridajte kyslú smotanu, vajcia a premiešajte cesto. Nakoniec rozdeľte cesto na dve časti. Jednu časť naplňte do plechu s papierom na pečenie..

Pripravte puding v mlieku s cukrom podľa návodu na obale a zmiešajte ho s kyslou smotanou a vanilkovým cukrom. Tento krém pridajte na cesto a zakryte ho druhým kusom cesta. Pečte po dobu 25 až 30 minút pri 150 stupňoch a po upečení nechajte niekoľko hodín stuhnúť v chladničke. Pred podávaním posypte práškovým cukrom.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: humormagazin.com

One Comment on “Nefalšovaný „SLOVENSKÝ PUDINGÁČ“ ,recept od svokry, ktorý ma skutočne dostal!”

  1. Recepty sú super, ale to, že sa nedajú vytlačiť je škoda, nie vždy mám chuť ich opisovať.
    Alebo sa mýlim?

    Ďakujem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.