NAJLEPŠIA PRÍLOHA: Nakladané domáce paradajky s cesnakom a cibuľou bez konzervantov s lahodnou chuťou

V dnešnom recepte si ukážeme nakladané paradajky, ktoré sú plné vitamínov a minerálov.  Hodia sa skoro ku všetkému a počas celého roka.

Reklamy

Tieto nakladané paradajky si zamilujete Vy aj celá Vaša rodina.

Príprava Vám nezaberie viac ako pár minút a ich chuť budete milovať. Tieto paradajky sú šťavnaté a ich chuť je famózna.

Tento spôsob nakladania paradajok je úplne geniálny a výsledok vás milo prekvapí. Vyskúšajte ho ešte dnes.

Vyberte si na svojej záhradke zdravé paradajky a pustite sa do prípravy.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie

  • 5 kg paradajok
  • petržlen
  • 5 cibuľou
  • 3 až 6 polievkových lyžíc oleja
  • 5 strúčikov cesnaku

NÁLEV

  • 5 kusov čierneho korenia
  • 2 polievkové lyžice soli
  • 3 litre vody
  • 1,5 dl octu
  • 7 lyžíc cukru
  • 2 bobkové listy

Takto budeme v recepte postupovať

  1. Paradajky sa umyjú, nakrájajú sa na polovicu a väčšie kúsky sa nasekajú na niekoľko menších kusov. Nasekáme petržlenovú vňať. Cibuľu nakrájame na krúžky.
  2. Vložte petržlen na dno nádoby, potom olúpané strúčiky cesnaku a vrstvu paradajok. Príde ďalšia vrstva paradajok.
  3. Keď máte fľašu plnú, pridajte olej. V hrnci zahrievajte nálev, zatiaľ bez octu.
  4. Priveďte do varu, krátko povarte, odstavte zo sporáka a pridajte ocot. Nechajte vychladiť. Nálev nalejte do pohára a zaviečkujte.
  5. Pohárom krúžte, kým šťava nezačne korálkovať. Potom nechajte vychladiť.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň

zdroj: ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.