Najlepšia jednoduchá babičkina bublanina: Jednoducho, rýchlo a chutne .

Vzťahy k pečeniu sa líšia. Existujú nadšené gazdinky, ktoré bez najmenších obtiaži pripravujú niekoľkoposchodové torty premazané ľahkým a perfektne vyšľahaným krémom . Všetko ešte dozdobia polevou.

Existuje ale pomerne veľa tých, ktorí si k pečeniu nenašli cestu a sladké dezerty pripravujú len výnimočne. Pre obe skupiny sa skvele hodí tento jednoduchý recept na prípravu lahodnej višňovej bublaniny. Určite si pochutnáte!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 100 g masla
  • 2 vajcia
  • 200 g cukru
  • 2 balenia vanilkového cukru
  • 500 g múky
  • 1 lyžička prášku na pečenie
  • 250 ml mlieka
  • 500 g višní

Takto budeme v recepte postupovať:

Maslo zmiešajte s cukrom, potom zmes vložte do misky a pridajte vajíčka. Potom rozmiešajte vanilkový cukor v mlieku a celú zmes premiešajte pomocou robota. Potom pridajte múku a prášok do pečiva, dobre premiešajte. Cesto vlejte do vymasteného plechu a vyskladajte naň višne bez kôstok. Pečte na 180 stupňov po dobu 40 minút. Posypte práškovým cukrom a podávajte.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.