Najlepší šľahačkový koláč s famóznym smotanovým krémom – pripravený za 15 minút!

V dnešnom článku Vám predstavíme úžasne krémový dezert, ktorý budete zbožňovať nielen Vy. Príprava zaberie minimum Vášho drahocenného času, ktorý môžete venovať príjemnejším veciam, než je stepovaniu u linky. Pri tomto fantastického dezertu nič také nehrozí.

Pochutnáte si na božskom koláči, ktorý budete chcieť po prvom ochutnaní, pripravovať opakovane. Zamilujete si ho ihneď.

Budeme potrebovať následovné ingrediencie:

Reklamy
  • 25 dkg polohrubej múky
  • 10 dkg cukru
  • 5 dkg masla
  • 1 vajce + 1 žĺtok
  • 1 lyžica medu,
  • 1 lyžička sódy na pečenie

KRÉM

  • 1 liter mlieka
  • 2 vanilkové pudingy
  • 2 lyžice hladkej múk
  • 3 žĺtky
  • 20 dkg masla
  • 15 dkg práškového cukru
  • 2 sáčky vanilkového cukru.
  • 250 ml smotany na šľahanie

Takto budeme postupovať:

  1. Zmiešajte prísady na cesto. Rozdeľte cesto na dve rovnaké polovice. Jednotlivé pláty pečiete v plechu, ktorý ste vystlali papierom na pečenie.
  2. Pečieme na 180 stupňov po dobu 5-10 minút. Teraz pripravíme krém. Vymiešajte maslo s cukrom.
  3. Uvarte puding podľa návodu na obale. Do horúceho krému pridajte žĺtky a varte do úplného zhustnutia.
  4. Potom ihneď odstavte a až sa puding ochladí, pridajte do neho maslo s cukrom. Nakoniec vyšľahajte smotanu.
  5. Teraz už stačí len koláč poskladať. Na plát naneste všetok krém. Na krém potom príde smotana.
  6. Všetko pekne uhlaďte. Priklopte druhým plátom a zasypte práškovým cukrom.

Prajeme Vám dobrú chuť!.

Zdieľajte tento super recept na šľahačkový koláč aj s Vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj:  bidista.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.