Dnešný recept na základný piškótový korpus poteší hlavne začínajúci gazdinky. Ale na svoje si prídu aj skúsené pekárky, či kuchárky. Prečo? Ak ste totiž doteraz tento základný piškótový korpus nepoznali, určite ho veľmi rýchlo zaradíte medzi svojich obľúbencov.
Tento piškótový korpus je totiž tak ľahký na prípravu, že jednoduchšie to už ani byť nemôže. Všetko len úplne jednoducho zmiešate a upečiete. Výsledkom budete stopercentne nadšenie a korpus sa stane favoritom, čo sa Vašej rodiny týka.
INGREDIENCIE
- 1 hrnček polohrubej múky
- 6 vajec
- polovičná hrnček cukru
- štipku soli
- 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
- 2 lyžičky prášku na pečenie
Takto budeme postupovať:
- Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom a pridáme zvyšok surovín, okrem snehu.
- Nakoniec pomaly primiešame sneh. Tortovú formu si vymastíme maslom a vysypeme múkou.
- Pečieme na 180 stupňov 30 minút, bez otvorenia dverí rúry.
Zdieľajte báječný recept na úžasný domáci piškótový zákusok aj s priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!
Reklamy
Dobrú chuť!
zdroj: bidista.com