Najjemnejšia jogurtová bábovka na nete: Podľa iného receptu ju už vlastne ani nepripravujem, táto je úplne žravá!

Dnes sme si pre Vás pripravili recept na jednoduchú a chutnú jogurtovú bábovku, ktorej sa nikdy nevieme celá rodina dojesť.

Bábovku už inak ani nepripravujem, táto je skutočne výborná, jemná a chutná.

Nechajte sa inšpirovať a uvidíte, že si recept taktiež zamilujete.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 vajcia
  • 120 g práškového cukru
  • 30 g masla izbovej teploty
  • 250 ml čistého bieleho jogurtu (možno nahradiť rovnakým množstvom prírodného kefíru)
  • 300 g múky/ hladká
  • balenie prášku do pečiva
  • 100 g hrozienok /môžete vynechať

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Rozšľahajte celé vajcia s cukrom, keď bude cesto hladké, pridajte postupne rozpustené maslo a jogurt. Opäť všetko dôkladne premiešajte.
  2. Postupne a pomaly vmiešajte prášok do pečiva, múku a opäť poriadne premiešajte.
  3. Ak budete do cesta pridávať hrozienka, teraz je na ne tá správna chvíľa
  4. V treťom kroku nalejte cesto do formy, v ktorej budete tortu piecť. Pečte približne pol hodiny vo vopred predhriatej rúre na 170 °. Keď bude upečená, vyberte ju z rúry.
  5. Ak máte chuť, môžete maškrtu ešte z vrchu posypať preosiatym práškovým cukrom a máte hotovo.
  6. Necháme vychladnúť!

Video recept:

Mňam!

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: www.zinoti.lt/receptai/burnoje-tirpstantis-nepakartojamas-jogurto-pyragas-paprastas-ir-labai-skanus-cia-butent-jums-skirtas-receptas

Vyskúšajte tiež:

Jahodový tiramisu dezert, ktorý si zamiluje celá rodina: Pripravíte ho za 10 minút!

S telom a zdravím dokážu urobiť skutočné zázraky: Poklad prírody na ktorý sa posledné roky často zabúda!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.