Najjemnější tvarohový koláč pripravený za pár minút: Stačí všetko zmiešať dokopy a dať na plech!

Zdieľať na Facebooku

Doprajte si lahodnú chuť jemného koláča, ktorý je v rúre hotový behom pár minút. Nič pracne nešľaháme, nevrstvíte, nerozdeľujeme ani nenechávate tuhnúť.

Reklamy

Jeho príprava je až smiešne jednoduchá. Všetko zmiešate v jednej mise a upečiete.

To ale jeho chuti neuberá ani v najmenšom. Budete si ho pochvaľovať v každom smere. Bleskurýchlu prípravu aj jemnú chuť tvarohu budete zbožňovať.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

– 500 g mäkkého tvarohu
– 450 g kyslej smotany
– 100 g masla
– 8 vajec
– 7 lyžíc hladkej múky
– 7 lyžíc cukru kryštál
– Citrónovú kôru z 1 citróna
– Podľa chuti orechy, hrozienka atď.

Na vrch
– Marhuľová marmeláda
– Práškový cukor

Takto budeme v recepte postupovať:

  • Rúru si predhrejeme na 180 stupňov. Plech si vysypeme múkou, alebo vyložíme papierom na pečenie.
  • Tvaroh si zmiešame so smotanou, pridáme mäkké maslo, vajíčka, múku, cukor a citrónovú kôru. Dôkladne si vymiešame cesto.
  • Cesto prelejeme na plech a párkrát plechom buchneme o linku. Zbavíme sa tak nežiaducich vzduchových bubliniek
  • Pečieme na 180 stupňov 25-30 minút.
  • Keď koláč vytiahnete z rúry, nestrašte sa z toho, že klesne. Je to v poriadku.
  • Vrch potrieme džemom a posypeme práškovým cukrom.

Máme hotovo

Prajeme Vám dobrú chuť!

Reklamy

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: humormagazin.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.