Najjemnejší koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec!

Každý kúsok tohto jemného dezertu v ústach sa priamo topí ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť a piškóta robia tortu neodolateľnou. Je neuveriteľne ľahká a svieža . Zamilujete si ju hneď po prvom vyskúšaní.

Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky!

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

Reklamy

– 120 g hladkej múky 
– 4 vajcia 
– 120 cukru 
– 1 vanilkový cukor 
– 1 prášok do pečiva 
– Štipka soli 
– Kakao na posypanie

Krém:

– 250 g tvarohu 
– 120 g cukru 
– 250 ml smotany 
– 1 vanilkový cukor

Takto budeme postupovať:

1)

Vyšľahajte si vajcia s cukrom.

2)

Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

3)

Plech s veľkosťou 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu pomažte olejom.

4)

Korpus pečte 10 minút na 200 stupňov.

5)

Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľahajte zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

6)

Teraz si cesto prekrojte v polovici. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov.

7)

Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom. Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

Zdieľajte tento báječný  recept na famózny tvarohový koláč  aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom pochutnajú!

Dobrú chuť!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj:  kaifzona.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.