Najchutnejšie domáce mäsové guľky z mletého mäsa s luxusnou paradajkovou omáčkou!

Pripravte si s nami tie najšťavnatejšie a najchutnejšie mäsové guľôčky z mletého mäsa v paradajkovej omáčke. Môžete si ich dať aj samotné, alebo ich podávať v hamburgeri.

Nech ich Vašej rodine naservírujete na akýkoľvek spôsob, vždy im budú chutiť.

Zamiluje si je celá Vaša rodina!

Pustite sa do tej najľahšej prípravy na svete ešte dnes. Výsledok vás milo prekvapí. Chuť je lahodná a jedinečná.

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  •  500 g mletej ho mäsa
  • 200 g surovej ryže
  • 1 cibuľa
  • 1 vajce
  • soľ, korenie

OMÁČKA

  • 1 polievková lyžica smotany
  • 1 polievková lyžica múky
  • 1 polievková lyžica paradajkovej pasty
  • 1 bobkový list

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Umyjeme ryžu a uvaríme ju len napoly. Zmiešame ju s mäsom nakrájanou cibuľkou, s vajcom, so soľou a s korením.
  2. Vymiešajte jednotnú konzistenciu.
  3. Mokrými rukami vytvarujte guličky. Obaľte ich v múke. Guličky usmažte v horúcom oleji do zlatohneda.
  4. Teraz ich vložte do hrnca. Zmiešajte 150 ml vody so smotanou.
  5. Zalejte zmesou mäsové guľky. Pridajte pastu a bobkový list. Varte na miernom ohni.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: Facebook

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.