Najchutnejšie banánovo-pudingové rezy na svete: Už ich pripravujem len takto!

Spríjemnite si chvíľku pohody s týmto luxusným dezertom. Ľahká piškóta s lahodným banánovou pudingom a šľahačkou určite uspokojí vašu túžbu po niečom exkluzívnom.

Kúsok tohto zákusku v spojení s kávou, urobí Váš deň úplne pohodovým, plným božskej chuti.

Skutočná dobrota!

Reklamy

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Cesto
– 4 lyžice polohrubej múky
– 4 lyžice kryštálového cukru
– 4 vajcia
– 4 lyžice vlažnej vody
– ½ balíčka prášku do pečiva

Náplň
– 2 balíčky banánového pudingu
– 750 ml mlieka
– 125 g masla
– 4 lyžice cukru kryštál

Konečná vrstva
– 500 ml smotany na šľahanie
– 2 lyžice cukru múčka

Na posypanie
– drvené piškóty, alebo akékoľvek sušienky

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Pripravíme si plech na pečenie, ktorý vymastíme maslom a vysypeme múkou, alebo vyložíme papierom na pečenie. Je to na ľubovoľnom rozhodnutí.
  2. V mise si ďalej vyšľaháme vajcia s cukrom. Postupne pridávame vodu, múku a kypriaci prášok do pečiva.
  3. Cesto vylejeme na pripravený plech a vložíme do rúry. Pečieme na 180 stupňov cca pol hodinky.
  4. Upečené cesto vyberieme z rúry a druhou stranou varešky do neho urobíme dierky. Dbajte na rozostupy.
  5. Medzitým si klasicky, z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Uvarený puding odstavíme z plameňa a vmiešame do takto horúceho pudingu maslo. Ešte teplý puding nalejeme na upečené cesto.
  6. Ďalej si smotanu na šľahanie vyšľaháme spolu s cukrom na šľahačku. Tuhú šľahačku si navrstvíme na vychladenú pudingovú vrstvu a krásne uhladíme.
  7. Nakoniec si vytvoríme niečo, ako sušienkovou posýpku. Rozdrvíme sušienky, alebo piškóty a to tým spôsobom, že ich zabalíme do vrecka a rozdrvíme paličkou na mäso. Vzniknutú posýpkou zasypeme úplný povrch zákusku.
  8. Takto hotový dezert vložíme stuhnúť do chladničky.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj:  thecountrycook.net

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.