Najchutnejšia nátierka na svete “Bruschetta” si získala celú Našu rodinu!

Dnes sme si pre Vás pripravili recept na skutočne lahodnú nátierku, ktorá si u Nás v domácnosti získala okamžite miesto.

Pripravte si ju aj vy podľa tohto receptu a uvidíte, že si ju zamilujete.

Chutí skutočne famózne!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • bagel, alebo svetlú bagetu
  • trochu masla na opekanie pečiva
  • 3 varené vajíčka
  • 100 gramov tvrdého syra

Ďalej budete potrebovať

  • 6 až 8 strúčikov cesnaku
  • čerstvý kôpor
  • ryby v konzerve (ideálny je tuniak)
  • 3 až 4 lyžice majonézy a marinovanú cibuľu

Na marinádu na cibuľu si pripravte 150 ml horúcej vody, 1 a pol lyžice kvasného octu, 2 lyžičky krupicového cukru, lyžičku soli. Roztok pripravíte zmiešaním všetkých ingrediencií a naložíte do neho na kolieska pokrájanú cibuľu, necháte marinovať, kým tekutina nevychladne.

Takto budeme postupovať:

  1. Bagel alebo bagetu narežte na plátky s hrúbkou asi jeden centimeter. Na panvici si rozpustíme kúsok masla a pečivo z oboch strán do zlatista opekajte. Potom sa pustite do prípravy nátierky. Varené a olúpané vajcia nastrúhajte spolu s tvrdým syrom do misy. Pridajte nasekaný kôpor, prelisované strúčiky cesnaku, zlejte rybu v konzerve a vložte tiež. Všetky ingrediencie dôkladne premiešajte a na záver ešte pokvapkajte majonézou, vložte marinovanou cibuľu, osoľte a okoreňte.
  2. Opečené pečivo potom namažte zhotovenou nátierkou. Tú predtým môžete nechať chvíľu vychladiť v chladničke.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: youtube/ Рецепты от мамули

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.