Na túto skvelú maškrtu stačilo, aby zmiešala klasickú, kyslú smotanu s kondenzovaným mliekom a dala takto celú zmes do mraziaku!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na chutnú maškrtu, ktorú si určite zamilujete.

My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.

Reč je o chutnej smotanovej maškrte z mraziaka!

Reklamy
Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:
  • 100 gramov kyslej smotany
  • 60 gramov čokoládových lupienkov
  • 120 gramov kondenzovaného mlieka
  • 200 mililitrov smotany na šľahanie
  • balenie sušeného ovocia podľa chute
Takto budeme v recepte postupovať:

Do misy dajte kyslú smotanu, pridajte k nej kondenzované mlieko a smotanu na šľahanie. Zapnite mixér a túto zmes miešajte na tie najvyššie otáčky do hladka.

Bude vám to trvať približne 2 minúty , takže je to naozaj veľmi rýchle. Teraz pridajte vami zvolené sušené ovocie. Pokiaľ chcete,  môžete pridať aj čerstvé, prípadne ovocie úplne vynechať!

K zmesi pridajte čokoládové lupienky a znova poriadne premiešajte. Túto výslednú zmes dajte do plastových pohárikov, alebo plastového obalu zo zmrzliny.

Uzavrite a nechajte v mraziaku minimálne 3 hodiny.

Video recept:

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Chutil skutočne výborne a my sa už teraz nevieme dočkať, kedy si ho pripravíme znova.

Zdroj: Dicas e receitas do França

Vyskúšajte tiež:

Babičkine „Tvarohové Bochánky“: Z taniera zmiznú vždy ako prvé!

Toto sú rožteky z toho úplne najjemnejšieho cesta: Recept od mojej susedky, ktorý sa stal v našej rodine doslova legendou!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.