Na túto cesnakovú omáčku sa u nás doma už nič nechytá: Táto je naša úplne obľúbená!

Dnes sme si pre Vás pripravili recept na univerzálnu cesnakovú omáčku, ktorá chutí naozaj lahodne.

V čom je univerzálna?

V tom, že chutí rovnako dobre teplá aj studená, takže vždy si to môžete prispôsobiť svojim potrebám.

Reklamy

Je naozaj lahodná!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 2 lyžice múky/ hladká
  • 2 lyžice oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • Soľ, korenie a petržlen podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Ako prvé je potrebné začať so zaistením konzistencie. Treba nachystať si akúsi zápražku, a to tak, že zmiešate olej s múkou a všetko zahrievate, kým nevznikne kaša, ktorá má vzhľad bežnej zápražky na zahustenie. V tú chvíľu prilejte vodu. Toľko, aby sa vytvorila konzistencia, ktorú má vaša omáčka mať. Následne chvíľu povarte, čo eliminuje chuť múky.
  2. Potom už môžete pridávať ostatné ingrediencie. Konkrétne je to samozrejme prelisovaný cesnak, ďalej je to soľ a korenie a samozrejme bylinky. Všetko niekoľkokrát premiešajte a vaša cesnaková omáčka je v túto chvíľu hotová. Samozrejme po prvom ochutnaní ju môžete v budúcnosti aj doladiť, podľa vašej chuti. niekto môže pridať cesnak, iný ho môže ubrať a ďalšie môže napríklad aj experimentovať s tým, aké použije bylinky.

Máme hotovo.

Mňam!

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: fun.9999999views.com/s-godinite-zapochnaha-da-se-trupat-mazninki-okolo-korema-i-hansha-dobre-che-edna-kolezhka-mi-spodeli-za-nejniya-dietichen-sirop

Vyskúšajte tiež:

Babičkina polievka so syrovými guličkami: Recept, ktorý nás nikdy nesklamal!
Recept na lepšiu SACHER tortu nepoznám: Táto je lepšia ako z cukrárne!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.