Na oslave zmizli zo stola ako prvé: Klasické chlebíčky sa na ne ani nechytajú!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept na chutné chlebíčky, ktoré si určite zamilujete.

My sme si ich teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ich pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Na prípravu tohto receptu budeme potrebovať tieto ingrediencie:

  • 8 krajcov chleba
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 1 ks červená paprika
  • 1/2 čajovej lyžičky oregana
  • 1 ks paradajka
  • 1 ks vajcia
  • 1 zväzok zelenej cibuľky
  • 1 polievková lyžica majonézy
  • 80 g šunka
  • 100 g syr

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Potom, čo si nakrájate chlieb vezmite  papriku,  umyte a nakrájajte na malé kocky. To isté urobte s paradajkou a zeleninu vložte do misky. Následne siahnite po plechu na pečenie, na ktorý budete pokladať jednotlivé plátky chleba. Na plech položte papier na pečenie a potom začnite krájať zelenú cibuľku.
  2. Po nakrájaní zelenej cibuľky si vezmite šunku a tiež ju nakrájajte nadrobno. Na strúhadle si nastrúhajte syr pokojne nahrubo a všetky nakrájané suroviny presuňte do misky k paprike a paradajke. Aby chlebové toasty neboli suché a boli dobre ochutené, pridajte do misky vajcia, majonézu, korenie a soľ. Všetko nakoniec dôkladne zamiešajte.
  3. Zmes v miske by mala byť vymiešaná dôkladne, aby sa všetky suroviny premiešali a chute sa mohli spojiť. Akonáhle budete mať zmes hotovú, začnite ju mazať na jednotlivé krajce chleba.
  4. Tie potom pokladajte na plech vyložený papierom na pečenie. Rúru si predhrejte na 200 ° C a až v nej bude požadovaná teplota, vložte chlebové toasty do rúry a pečte asi 7 až 10 minút.

 

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Reklamy

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Babička vždy pripravovala nakladanú kyslú kapustu podľa fázy mesiaca: Takto pripravíte tu najchutnejšiu kyslú kapustu, akú ste kedy jedli!

Výborný šalátik ktorý sa hodí ku každej príležitosti: Návšteva si pýtala okamžite recept!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.