Milujete Raffaello? V tom prípade musíte vyskúšať tento kokosový zákusok ktorý chutí ešte lepšie!

Zdieľať na Facebooku

Vynikajúce Raffaello guličky dokáže dnes už každý a práve preto sme si pre vás pripravili niečo oveľa lepšie – recept rovno na celý Raffaello zákusok, ktorý nesmie na žiadnej vašej oslave chýbať.

Reklamy

Skvelé sa hodí pre nadchádzajúce sviatky.

Reklamy

Celá rodina si ho zamiluje a vy ho budete pripravovať už dookola 🙂

Reklamy

Skutočne výborný!

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

piškótové cesto

  • Strúhaný kokos 200 g
  • 1/3 hrnčeka polohrubej múky
  • Kypriaci prášok do pečiva 1 lyžička
  • 3/4 hrnčeka cukru
  • Žĺtky 3 ks
  • Bielky 8 ks
krém

  • Vanilkový puding 1 balenie
  • Strúhaný kokos 50 g
  • Maslo 250 g
  • Škrob 1 lyžica
  • Hladká múka 2 lyžice
  • Cukor 4 lyžice
  • Žĺtky 5 ks
  • Mlieko 2 hrnčeky
Takto budeme v recepte postupovať:
  1. Na panvici zohrejte 1 a ½ hrnčeka mlieka a priveďte ho do varu. V miske zmiešajte žĺtky s múkou, kukuričným škrobom a zvyškom mlieka.
  2. Zmes, ktorá vám vznikla, dajte do horúceho mlieka a varte tak dlho, kým vám nevznikne hustá kaša.
  3. V ďalšej miske zmiešajte maslo spoločne s vychladnutým pudingom.
  4. Cesto pripravíte tak, že vyšľaháte bielky s cukrom. Následne pridajte žĺtky, múku, prášok do pečiva a až na záver kokos.
  5. Vzniknuté cesto rozrobte na polovicu, pretože budete potrebovať dva piškóty.
  6. Tieto dve polovice cesta pečte v pečúcich formách s veľkosťou 32×21 cm pri 180 ° C približne 25 minút.
  7. Na prvú porciu piškóty naneste kokosový krém, položte druhú porciu piškóty a opäť vrstvu krému.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: jenzeny.cz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.