Manžel ma za tento recept nosil na rukách: Najrýchlejšie zapečené mäso z jedného plechu!

Mleté mäso milujú takmer všetci. Jedlá pripravené z mletého mäsa, sú rýchle a chutné. Prečo si ich teda nepripraviť….

A rovno to môžete skúsiť podľa nášho fantastického receptu.

Zoznámite sa s veľmi chutnú záležitosťou.

Reklamy

Naviac je príprava tohto jedla príjemná hlavne preto, že nemusíte nič zdĺhavo kombinovať.

Máte súčasne pripravené mäso aj prílohu v jednom.

Pokrm z mletého mäsa a zemiakov je úplne úchvatný.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 500 g mletého mäsa
  • 300 g zemiakov
  • 4 vajcia
  • 200 g cibule
  • 50 g majonézy
  • 150 g syra
  • soľ, korenie podľa chuti

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Jedným z prvkov náplne je zemiak. Zemiaky oškrabte, uvarte a po ochladení nastrúhajte nahrubo. Dajte do vhodnej misy a pridajte lyžicu majonézy, soľ a korenie podľa chuti. Dobre zamiešajte. Cibuľu nakrájajte a potom osmažte v rastlinnom oleji až do zlatisto hnedej farby.
  2. Uvaríme vajcia, schladíme a ošúpeme, nastrúhame najemno, pridáme trochu majonézy a zamiešame. Pridáme najemno nastrúhaný syr.
  3. Vysteľte plech papierom na pečenie a potom namažte malým množstvom masla. Položte na naň mleté ​​mäso vo forme tenkých placiek, maximálne 1 centimeter. Snažte sa urobiť placky rovnakej veľkosti, a nechávajte medzi nimi malý voľný priestor.
  4. Cibuľku dajte na vrchol, potom vajcia s majonézou. Ďalší krok – vrstva strúhaných zemiakov. Zemiaky môžu byť ešte ľahko dochutené majonézou.
  5. Zasypte syrom. Pečte na 180 stupňov pol hodiny. Máte hotovo a môžete sa pustiť do jedla.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: sovet-ok.ru

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.