Mamičkina nepečená maškrta: Tvarohová maškrta s gaštanovým korpusom a jemným krémom!

Gaštanové pyré je netradičné, ale neskutočne lahodné. Vďaka svojej sýtej chuti kandizovaných gaštanov.

Gaštanové pyré zoženiete takmer v každom obchode, v chladiacom boxe. Stačí ho len zakúpiť a začať s prípravou, ktorá Vám zaberie len pár minút.

Uvariť puding, vyšľahať smotanu, naskladať na seba a máte hotovo.

Reklamy

Táto variácia je úplne božská, neodolateľná a výnimočná. Torta je priamo luxusná.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

  • 2 balíčky gaštanového pyré
  • trochu rumu
  • 25 dkg mletých sušienok
  • dlhé piškóty
  • cukor podľa chuti
  • troška mlieka

KRÉM

  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 1 l mlieka
  • 20 dkg cukru
  • 25 dkg masla

NAVRCH

  • smotana na šľahanie
  • kakao na posypanie

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Zmiešajte gaštanové pyré, mleté, alebo drvené sušienky, cukor, rum a mlieko. Dobre spracujte. Zmes vtlačte na dno plechu. Uvarte klasickým spôsobom puding. To znamená, že začnete variť mlieko s cukrom a potom do neho pridáte mlieko, v ktorom ste rozmiešali pudingový prášok.
  2. Akonáhle puding uvaríte, ihneď do neho pridajte maslo. Keď všetko vychladne, je čas všetko iba poskladať. Sušienkové dno potrite jednou polovicou pudingového krému. Na túto vrstvu naskladajte piškóty. Tie potrite druhou polovicou pudingu.
  3. Vyšľahajte si smotanu na šľahanie a potrite ňou samotný vrch torty. Zasypte celý povrch kakaom. Zákusok nechajte vychladiť cez noc.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.