LETNÝ falošný tvarohový koláč: Po vybratí z chladničky chutí luxusne!

Máte chuť na vláčny a jemný koláč, ktorý je pripravený behom pár minút? Potom neprestávajte čítať, pretože presne taký recept tu dnes pre vás máme pripravený.

Smotanový koláč s príchuťou pudingu , je bohatý na sýtu chuť, je vláčny a hodí sa báječne k čaju aj ku káve.

Garantujeme Vám, že si návšteva bezkonkurenčne pochutí.

Reklamy

Príprava je navyše veľmi jednoduchá a zvládne ju skutočne každá gazdinka!

CESTO

  • 400 g hladkej múky
  • 150 g cukru
  • 100 g masla
  • 7 lyžíc mlieka
  • 1 vajce
  • prášku do pečiva
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • Trochu citrónovej kôry
  • štipka soli

NÁPLŇ

  • 600 ml mlieka
  • 2 vanilkové pudingy
  • 200 g cukru
  • 250 g kyslej smotany
  • Šťava z polovice citróna

Takto budeme v recepte postupovať:

  1. Múku v mise zmiešajte s práškom do pečiva. Pridajte zvyšné prísady, vymiesiť cesto a vložte do chladničky na dobu 20 minút.
  2. Z mlieka, cukru a pudingov pripravte klasickým varením puding. Nechajte úplne vychladiť
  3. Cesto rozdeľte na dve časti. Jedným plátom vyložte dno plechu, ktorý ste vymazali a vysypali múkou.
  4. Keď je puding studený, vmiešajte kyslú smotanu a citrónovú šťavu.
  5. Krém naneste na plát cesta v pekáči, či plechu. Priklopte druhým plátom.
  6. Rúru predhrejte na 180 stupňov a koláč potom pečte približne pol hodiny a podľa skúseností s rúrou.
  7. Po vybratí z rúry zasypte práškovým cukrom.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň

zdroj:  viccmagazin.com/hu/receptek/ez-a-hamis-kremturos-recept-eddig-senkinek-nem-okozott-csalodast

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.