Lepšie zemiaky som ešte nejedla: Cesnakové zemiaky pečené v rúre s luxusnej chuťou

Príloh existuje nespočetné množstvo a môžete si vybrať ku každému mäsu inú. Pokiaľ vás ale už tradičná úprava zemiakov, alebo ryža nudí a radi by ste svoj tanier oživili, vyskúšajte vynikajúce opekané zemiaky.

Recept je veľmi jednoduchý a nenáročný , pretože všetku prácu za vás urobí rúra. Vy sa tak môžete medzitým venovať príprave mäsa, alebo si odpočinúť. Určite si tento spôsob prípravy zemiakov obľúbite.

Budeme potrebovať nasledovné ingrediencie:

Reklamy
  • 1 kg zemiakov (stredná veľkosť)
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice oleja
  • zelené fazule alebo kôpor
  • soľ
  • korenie

Takto budeme v recepte postupovať:

Olúpte zemiaky, umyte ich a umiestnite do veľkej misky. Olúpte cesnak a rozdrvte ho. Tiež umyte list petržlenu a nakrájajte ho na malé kúsky. Zmiešajte olej, cesnak, petržlen, korenie a nalejte na zemiaky, dobre premiešajte. Umiestnite zemiaky do vrecka na pečenie a vložte vrecko na plech. Pečte v predhriatej rúre pri 200 stupňoch cca. 1 hodinu.

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú!

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

zdroj: ketkes.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.