Lahodná Tiramisu tortička s malinami a na vyše úplne bez vajec: Chutí na jednotku!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

Reč je o výbornej tiramisu torte s malinami, ktorú sme si zamilovali hneď pri prvom súste.

My sme si ju teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy si ju pripravíme znova.
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

  • 300 g nesladeného šľahačky
  • 250 g mascarpone
  • 50 g vanilkového cukru
  • 150 ml mlieka
  • 70 ml espressa
  • 30 ml koňaku
  • 125 g – 150 g malín
  • Topping alebo malinová omáčka (voliteľné)
  • 200 g dlhých piškót (24 kusov)

Ako budeme postupovať:

  1. V miske zmiešajte mascarpone s vanilkovým cukrom.
  2. Pridajte šľahačku a premiešajte, kým sa zmes nezjemní.
  3. V inej miske zmiešajte mlieko, espresso a koňak. Do tejto zmesi namáčajte polovicu dlhých piškót jednu po druhej a uložte ich na štvorcový podnos. Každú piškótu namočte do zmesi mlieka a okamžite vyberte.
  4. Rozotrite polovicu šľahačkovej zmesi rovnomerne na piškóty a rozložte polovicu malín po celom povrchu.
  5. Postupujte rovnako s druhou polovicou piškót, ktoré položíte navrch.
  6. Pridajte zvyšok zmesi, vyrovnávajte a pridajte zvyšné maliny.
  7. Dezert vložte do chladničky na približne 2 hodiny.
  8. Pred podávaním dezert polejte toppingom alebo malinovou polevou.

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Reklamy

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

Vyskúšajte tiež:

Sviatočný čokoládový zákusok „OREZANKO“ plnený chrumkavými sušienkami a kokosom!

Babičkine LEGENDÁRNE koláčiky z kyslej smotany: Naša každoročná tradícia, ktorú sme si obľúbili pripravovať každé sviatky!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.