Lahodná kokosová maškrta, ktorú sme si celá rodina v sekunde doma zamilovali!

Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.

My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.

Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!

Reklamy

Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:

plech 30*40 cm vymastiť a vysypať múkou

1.

6 bielkov
120 g cukor
5 g soli     z ingrediencií vyšľahať sneh
6 žĺtkov pridať do snehu a ešte prešľahať

2.

80 g múka hladká
40 g kakao
8 g prášok do pečiva zmiešane suché prísady pomaly vmiešať do snehu cesto vylejeme na plech
a pečieme v trúbe predhriatej na 180 stupňov cca. 30 minút.

3.

4 bielka
80 g cukor
120 g strúhaný kokos – z ingrediencií vyšľahať sneh pridať kokos natrieť na upečený plát a dať ešte piecť na 180 stupňov
cca. 15 minút.

4.

3 dl mlieko
120 g cukor
40 g kukuričný škrob
4 žĺtky  – všetko zmiešať priliať mlieko a uvariť puding,  chladíme 30 minút.

5.

100 g maslo zašľahať do pudingu, krém natrieť na vychladnutý plát
200 g ananásový kompót,  kúsky kompótu vtláčame do krému.

6.

2 dl smotana
50 g práškový cukor- vyšľahať šľahačku,  natrieť na kompót nakoniec postrúhame bielu čokoládu na vrch,
dáme ešte schladiť asi 30 minút.
50 g biela čokoláda na strúhanie.

Video recept:

Máme hotovo.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.

zdroj: Cookrate – Cakes

Vyskúšajte aj tieto výborné dezerty:

Fantastický domáci mrkvový šalát s báječnou chuťou: Chutnejší som dlho nejedla!

Famózny a bleskový čoko-koláčik BEZ múky a BEZ cukru: Nikdy ho nie je dosť!

Čokoládový zákusok s fantastickým krémom!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.