Dnes sme si pre vás pripravili skutočne výborný recept, ktorý si určite zamilujete.
My sme si ho teda poriadne obľúbili a už teraz sa nevieme dočkať, kedy ho pripravíme znova.
Pripravte si aj vy túto dobrotu a uvidíte, že nebudete ľutovať!
Ingrediencie a postup ako vytvoriť túto maškrtu:
plech 30*40 cm vymastiť a vysypať múkou
1.
6 bielkov
120 g cukor
5 g soli z ingrediencií vyšľahať sneh
6 žĺtkov pridať do snehu a ešte prešľahať
2.
80 g múka hladká
40 g kakao
8 g prášok do pečiva zmiešane suché prísady pomaly vmiešať do snehu cesto vylejeme na plech
a pečieme v trúbe predhriatej na 180 stupňov cca. 30 minút.
3.
4 bielka
80 g cukor
120 g strúhaný kokos – z ingrediencií vyšľahať sneh pridať kokos natrieť na upečený plát a dať ešte piecť na 180 stupňov
cca. 15 minút.
4.
3 dl mlieko
120 g cukor
40 g kukuričný škrob
4 žĺtky – všetko zmiešať priliať mlieko a uvariť puding, chladíme 30 minút.
5.
100 g maslo zašľahať do pudingu, krém natrieť na vychladnutý plát
200 g ananásový kompót, kúsky kompótu vtláčame do krému.
6.
2 dl smotana
50 g práškový cukor- vyšľahať šľahačku, natrieť na kompót nakoniec postrúhame bielu čokoládu na vrch,
dáme ešte schladiť asi 30 minút.
50 g biela čokoláda na strúhanie.
Video recept:
Máme hotovo.
Prajeme Vám dobrú chuť.
Zdieľajte tento recept a potešte svojich priateľov, ktorý si ho tiež určite zamilujú.
Nezabudnite dať LIKE na Našu stránku pre nové recepty na každý deň.
zdroj: Cookrate – Cakes
Vyskúšajte aj tieto výborné dezerty: