Ľahký tvarohový koláčik s pudingom! Chutí fantasticky!

Tvarohové torty tvoria samostatnú a veľmi obľúbenú kategórii v oblasti dezertov. Ich príprava býva často ťažká a výsledok nemusí byť úplne vždy podarený a stane sa, že torta spľasne.

Vďaka dnešnému receptu by ste sa však tomuto nezdaru mali vyhnúť. Prinášame vám návod , ako si rýchlo vytvoríte kakaovú piškótovú tortu s pudingovým krémom, ktorá poteší svojou jemnou chuťou nielen vás, ale aj každú návštevu.

Budeme potrebovať následovné ingrediencie:

Reklamy

Na cesto:

  • 2 šálky múky (polohrubej)
  • 1 hrnček cukru
  • 1 dl slnečnicového oleja
  • 1 dl vody (teplej)
  • 3 lyžičky kakaového prášku
  • 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva
  • 3 vajcia

Na krém:

  • 500 g tvarohu
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 1 vrecúško vanilkového pudingu
  • 4 dl mlieka
  • 1 žĺtok

Takto budeme postupovať:

  • Zmiešame všetky prísady na cesto a vlejeme na vymastený plech na pečenie.
  • Uvaríme puding a necháme vychladnúť.
  • Pridáme ostatné suroviny na krém do zmesi a premiešame.
  • Krém dáme do plastového vrecka a odrežeme roh. Nazdobíme cesto krémom podľa ľubovôle.
  • Pečieme v rúre na 180 stupňov do zlatista.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept aj s vašimi priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

Nezabudnite dať LIKE na našu facebook stránku pre tie najlepšie recepty na každý deň.

zdroj: nosalty.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.