Ľahké krémové kocky s vanilkovým krémom pripravené za pár minút!

V dnešnom článku Vás čaká luxusné krémový dezert, ktorý si všetci zamilujú. Vrátane Vás. Jedinečnými chuťami sa v tomto recepte vôbec nešetrilo. Preto je tento múčnik tiež vysoko návykový. Nedá sa mu odolať. Ľahký a veľmi lahodný dezert si obľúbite už po prvom upečení.

Neotáľajte a pustite sa ihneď do prípravy. Príprava je úplne jednoduchá. Uvidíte, že nič tak dobrého ste ešte v živote neochutnali.

Tieto ingrediencie budeme potrebovať:

Reklamy

CESTO

  • 7 žĺtkov
  • 20 dkg cukru
  • 20 dkg polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice kakaa
  • 10 lyžíc vody
  • 2 lyžice oleja

KRÉM

  • 7 bielkov
  • 10 lyžíc cukru kryštál (alebo podľa chuti)
  • 2 vanilkové pudingy
  • 1 l mlieka

NAVRCH

  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 3 lyžice cukru
  • stužovač šľahačky
  • Strúhaná čokoláda (na posypanie)

Takto budeme postupovať:

  1. Zmiešajte vaječné žĺtky s cukrom, vodou, múkou, kakaom, olejom a pridajte prášok do pečiva. Vymažeme maslom a vysypeme múkou menší plech s veľkosťou 32 × 20 cm. Nalejeme na neho cesto a pečieme v predhriatej na 180 stupňov po dobu 20 minút.
  2. Z bielkov a cukru si vyšľaháme tuhý sneh a ten pridáme do ešte teplého pudingu. Teraz na cesto natrieme krém a na 5 minút ešte vložíme späť do teplej rúry.
  3. Zo smotany, cukru a stužovača si vyšľaháme záverečnú vrstvu. Tú samozrejme navrstvíme až na vychladnutý dezert. Dezert ešte pre istotu uložíme na chladné miesto, alebo do chladničky.
  4. Na ozdobu nastrúhame čokoládu a posypeme ňou vršok dezertu.

Máme hotovo: -)

Prajeme Vám dobrú chuť!

Zdieľajte tento báječný recept na báječnú tortu s vanilkovým krémom aj s priateľmi! Určite si tiež pochutnajú!

zdroj: mindenegyben.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.